Αρχική Ιστορία Αξιοθέατα Εξωκλήσια Νέα - Εκδηλώσεις Επικοινωνία
   
Α.Ε. ΚΗΡΙΝΘΟΥ  
 

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του χωριού μας Α.Ε. Κηρίνθου στον βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορίας Ευβοίας αφού νίκησε και στον τελευταίο αγώνα την ομάδα της Μακρυκάπας με σκορ 3-1,το παιχνίδι ξεκίνησε αγχωτικά για την ομάδα μας καθώς ήθελε μόνο νίκη για να μην περιμένει τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια , μετά από ένα μέτριο πρώτο μισάωρο και αφού έγιναν λίγες σχετικά ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί η ομάδα μας με τον ΜουργκογΊαννη μετά από ωραία προσπάθεια του Ραβανού. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν σχετικά μοιρασμένο έχοντας ελαφρά πρωτοβουλία η Κήρινθος.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μακρυκάπας κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα μετά από αδράνεια στην άμυνα της Κηρίνθου σε μια αντεπίθεση, στην συνέχεια και για περίπου 10 λεπτά έχοντας άγχος οι παίχτες της Κηρίνθου δεν μπορούσαν να βγάλουν ικανοποιητικές επιθέσεις έως ότου ο αρχηγός Νίκος Θωμάς καταφέρει να σκοράρει με ένα άπιαστο φάουλ στο αριστερό παραθυράκι της Μακρυκάπας , το σκορ έκλεισε ο Νίκος Πάνου μετά από ωραία ενεργεία και αφού πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Μακρυκάπα στην έξοδο του. Η ‘’Τρομερή’’ ατμόσφαιρα από τον κόσμο της Κηρίνθου βοήθησε τους παίχτες και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, το τι ακουλούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν περιγράφετε…
   Η Α.Ε. Κηρίνθου τελείωσε το πρωτάθλημα έχοντας την καλύτερη επίθεση (81 γκολ) και την 2η καλύτερη άμυνα (17 γκολ) στο πρωτάθλημα και ανακηρύχτηκε δικαίως πρωταθλήτρια αφού κατάφερε να κάνει μόνο 3 ήττες και μια ισοπαλία σε 26 αγωνιστικές. 

 
 
 
 

 

   βιντεο με φασεις του αγωνα 

 

 

βιντεο με το τελος του αγωνα

 

  
Νέα - Εκδηλώσεις

αν θέλετε να διαφημιστείτε στο Site μας παρακαλώ κάντε κλικ εδώ

 

Copyright © 2011. Κήρινθος Ευβοίας, All Rights Reserved. Συντήρηση ABSystems | Κατασκευή & Φιλοξενία: Web Ideas