Αρχική Ιστορία Αξιοθέατα Εξωκλήσια Νέα - Εκδηλώσεις Επικοινωνία
   
ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  
 Υπερψηφίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, από το σύνολο της πλειοψηφίας το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας για το 2012, ενώ δεν έλειπαν οι αντιπαραθέσεις αλλά και εκπλήξεις… από την Αντιπολίτευση.
Το Επιχειρησιακό πρόγραμμα απαρτίζεται από το Στρατηγικό Σχεδιασμό, ο οποίος είχε ήδη εγκριθεί κατά πλειοψηφία και αφορά αναλυτικά την υφιστάμενη κατάσταση. Το δεύτερο μέρος του προγράμματος αποτελείται από τέσσερις βασικούς άξονες, όπως:
Περιβάλλον και ποιότητα ζωής
Κοινωνική πολιτική – πολιτισμός και αθλητισμός
Τοπική οικονομία
Βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου

 Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Στάθης Λιαγκάκης, καταψήφισε το πρόγραμμα αναφέροντας χαρακτηριστικά «δεν άκουσα για χωροταξικό της ΒΙ.ΠΕ, θέμα ουσιαστικό που αφήσατε εκτός. Τα όσα αναφέρεται δεν αγγίζουν την πραγματικότητα. Δεν μπορεί να υπάρξει σχεδιασμός για την ανάπτυξη της περιοχής μας, τέτοιου τύπου. Η πρόταση σας αυτή πρέπει να απευθυνθεί σε επίπεδο Περιφέρειας και κρατικής εξουσίας. Πως μπορούν να υλοποιηθούν όλα αυτά που προτείνετε; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας!». Ενώ ήρθε και σε αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Τζαχρήστο και με Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής.

  

 
Νέα - Εκδηλώσεις

αν θέλετε να διαφημιστείτε στο Site μας παρακαλώ κάντε κλικ εδώ

 

Copyright © 2011. Κήρινθος Ευβοίας, All Rights Reserved. Συντήρηση ABSystems | Κατασκευή & Φιλοξενία: Web Ideas